logga

Gastronomi Sverige

Vi vet att när öl och mat möts på rätt sätt så skapas en helhet som förhöjer smakerna och kan bli oförglömlig. Gastronomi Sverige utvecklar svensk gastronomi och sprider kunskapen inom och utom Sverige och det är Staropramen stolt supporter till.

logga

Sweden Rock

Staropramen passar utmärkt att avnjutas i gott sällskap och när stämningen är på topp. Och sällan är den väl så hög som hos våra vänner på Sweden Rock. En av Sveriges största festivaler erbjuder klassisk rock, hårdrock, metal och lite blues – något för alla smaker. Rent och snyggt, säkert och tryggt. Havsnära läge, mysiga grässluttningar, gott käk och fantastisk dryck. Men framför allt en riktigt skön och gemytlig stämning, som en enda stor ”familj” med medlemmar från runt 60 länder. Världens bästa publik helt enkelt.

logga

Dalhalla

Vill du uppleva god dryck i en oslagbar miljö till tonerna av fantastisk musik? Då får du inte missa Dalhalla. Dalhalla är en internationellt etablerad evenemangsarena ca 1 mil norr om Rättvik som bl. a beskrivits som en av de mäktigaste och vackraste utomhusarenorna i Europa. Här arrangeras under sommarhalvåret ett brett utbud av evenemang med närmare 100 000 besökare. Till arenan kommer både svenska och internationella kända artister inom olika musikstilar.